Best DJ 4Clubbing

Esti DJ ?
Ai trimis regulat mixuri pentru publicare ?
Atunci fi atent aici ca s-ar putea sa te intereseze ce urmeaza sa scriu!

In anul 2010 pe 4Clubbing sa adunat un numar bun de DJ, fie ca unii au trimis un mix, doua, iar altii continua sa ne trimita, pentru noi este important, si le multumim tuturor pe aceasta cale.

Si pentru ca noi acordam foarte multa importanta la cea ce se intampla pe 4Clubbing.ro, ne-am gandit sa incheiem anul acesta asa cum se cuvine,
sa ducem treaba pana la capat.

“Best DJ 4Clubbing – 2010”
asta va scrie pe trofeul ce va fi acordat DJ-ului cu cea mai buna prestatie de pe site.
Nu este foarte important numarul de mixuri trimise, evident sansele sunt mai mici daca un DJ a trimis 2 mixuri acum 2 luni, si de atunci nu am mai auzit nimic de el.
Vom tine cont de gen, de stil, de evolutie, de calitatea piselor mixate, de modul de prezentare al mixurilor, de tot ce poate face dintr-un mix un mix bun.
Intr-o oarecare masura vom tine cont si de rating-ul primit de la public,
aceste voturi nu indica intodeauna calitatea unui mix, de cel mai multe ori indica popularitatea DJ-ului, tocmai de acea aceste voturi nu vor conta foarte mult.
Vom tine cont de gen, intrucat ne numim “4Clubbing” genurile muzicale comerciale, nu vor avea sanse prea mari, adica… nu vor avea sanse.
Dupa cum am spus vom tine cont de stil, un stil bun nu se remarca neaparat printr-un gen muzical anume, un DJ ce mixeaza Trance nu va fi dezavantajat de un DJ ce mixeaza Tech-House sau alt gen, atat timp cat DJ-ul si-a creat propriul stil prin genul care il reprezinta, are toate sansele.
Vom tine cont de calitatea mixurilor. Un mix bun iese in evidenta prin exclusivitatea pieselor, prin respectarea genului, prin “asezarea” pieselor in mix si evident prin trecerile de la o piesa la alta.
Daca ii pui pe Deepside Deejays intr-un set cu Simon Baker iese o mare ciorba, iar ca ciorba sa fie putin mai condimentata il denumesti si “Promo Mix”.

Ok, vorba lunga saracia omului.
Sper ca ne-am facut intelesi si ati prins idea acestei desemnari.
Nu prea putem sa il denumim concurs.

Castigatorul va fi desemnat pe data de 31 Decembrie 2010
momentan nu este stabilita o ora.

Premiul consta intr-un trofeu de forma unei placi,
dintr-un material cristal-acril,
dimensiunile placii sunt: 14cm inaltime 10cm latime 4cm grosime.
Trofeul va fi gravat 3D in interior cu sigla si numele DJ-ului castigator.
Materialul este foarte rezistent, nu se zgarie, nu se deterioareaza in timp, iar gravura din interiorul sau este permanenta.

Ne-am fi dorit ca premiile sa fie mai multe, nu doar unul singur, dar situatia este asa cum este, si nu ne putem permite mai mult.
Speram ca anul viitor sa fie mai bine.

Sarbatori fericite tuturor!

Copyright © 2008-2018 4Clubbing.ro - Mixuri DJ, Muzica de Club